Свято Весни

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх коханих, матусь, бабусь, сестричок, подруг.

7 березня цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у Кордишівському НВК. Першими порадували своїми привітаннями, своїми виступами учні 1-2 класів разом із своїми наставниками Атаманчук А.Б та Грицаюк Л.К.. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестричкам. Хлопчики затанцювали дівчаткам веселий танок. Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчинці іскорку тепла, любові та поваги.

Наступним у цей же день для своїх милих та чарівних матусь , бабусь було свято 3-4 класів. Діти разом із класними керівниками Федорук С.В. та Мельничук О.І. заздалегідь готували власноруч подарунки для своїх мам до свята.. Хлопчики в свою чергу вітали дівчат, дарували квіти та гарячі обійми. Була представлена конкурсна програма «Міс весняночка».
Батьки та учні були задоволені святом.

Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

/Files/images/Изображение 020.jpg /Files/images/Изображение 030.jpg /Files/images/Изображение 044.jpg /Files/images/Изображение 048.jpg /Files/images/Изображение 117.jpg /Files/images/Изображение 145.jpg /Files/images/Изображение 153.jpg /Files/images/Изображение 155.jpg /Files/images/Изображение 160.jpg /Files/images/Изображение 167.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 232